Wij zijn Kamphorst Payroll, aangenaam!

Wij denken in oplossingen & mogelijkheden

Goed geregeld voor werknemers

Bij Kamphorst ben je als medewerker in goede handen. Payrolling is net als uitzenden of detacheren, maar dan met meer zekerheid. De meeste medewerkers krijgen van Kamphorst een contract voor bepaalde, of zelfs onbepaalde tijd!

De arbeidsvoorwaarden zijn minimaal conform de ABU CAO voor Uitzendkrachten. De regeling heeft voldoende mogelijkheden om jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket te kunnen bieden. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen worden gelijkgesteld aan de eigen voorwaarden van de opdrachtgever. De medewerkers maken daarbij gebruik van de pensioenvoorziening van het pensioenfonds voor personeelsdiensten (STIPP). Jij ontvangt heldere persoonlijke uitleg over het contract en het salaris. Onze deskundige medewerkers zijn altijd bereikbaar om jouw eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Ook op het gebied van baanzekerheid kan een payroll-dienstverband gunstiger uitvallen. Regelmatig gebeurt het dat een opdrachtgever geen eigen contract voor onbepaalde tijd mag of kan bieden, maar dit wel via een payroll-constructie kan doen. Jij krijgt dan bij Kamphorst een contract voor onbepaalde tijd en blijft werken bij de opdrachtgever. Hierdoor behoudt het bedrijf de kennis en kunde van de medewerker, en jij behoudt jouw baan!

© Copyright 2020 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.