Wij zijn Kamphorst Payroll, aangenaam!

Wij denken in oplossingen & mogelijkheden

Werken bij Kamphorst

Bij Kamphorst Personeelsdiensten staan wij open voor nieuw talent. Ambieer jij een baan in de arbeidsbemiddeling? Bij ons kun jij je dromen waar maken.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Geen dag is hetzelfde! Met jouw input draag je bij aan het succes van morgen. Kamphorst Personeelsdiensten is een vooruitstrevende organisatie. Onze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze en maatwerk is ons uitgangspunt.

In je dagelijkse werkzaamheden vind je bij Kamphorst Personeelsdiensten vrijheid in denken, doen en ondernemen. We bieden je ruimte om het beste uit jezelf te halen. Er wordt gewerkt in hechte teams. We houden van hard werken maar ook van plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een dienstverband bij onze organisatie maar zijn er op dit moment geen passende vacatures? Stuur een open sollicitatie! Open sollicitatie

© Copyright 2020 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.