Wij zijn Kamphorst Payroll, aangenaam!

Wij denken in oplossingen & mogelijkheden

Werknemers

Kamphorst Payroll is een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in payrolling. Dit houdt in dat wij voor organisaties uit de meest uiteenlopende branches onder andere de personeels- en salarisadministratie verzorgen, het ziekteverzuim begeleiden en arbo-en juridische vraagstukken afwikkelen.

Wat houdt payrolling voor jou in?
Payrolling betekent voor jou als medewerker dat jij jouw dagelijkse werkzaamheden uitvoert voor je opdrachtgever die jou heeft aangenomen. Met als verschil dat Kamphorst jouw salaris aan je betaalt en je op papier ook bij Kamphorst in dienst bent. Je staat bij ons op de payroll.

Deze constructie neemt het bedrijf waar je werkt veel administratieve werkzaamheden uit handen. Terwijl jij als werknemer bij Kamphorst zeker weet dat zaken als betaling van salaris en het vakantiegeld, vakantiedagen en pensioenafdrachten altijd tijdig en perfect zijn geregeld.

Ga direct naar:

Goed geregeld voor werknemers
Wat kan je van Kamphorst verwachten?
Persoonlijke dienstverlening
Home

© Copyright 2020 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.