Wij zijn Kamphorst Payroll, aangenaam!

Wij denken in oplossingen & mogelijkheden

Wat is payroll?

Payroll betekent dat u alle administratieve werkzaamheden die u verricht voor uw medewerkers en uw juridische verplichtingen uitbesteedt aan Kamphorst. U blijft hierbij zelf verantwoordelijk voor het werven en selecteren van uw medewerkers, bepaalt wat zij verdienen en behoudt ook de dagelijkse begeleiding op de werkvloer. 

Vervolgens komen uw medewerkers formeel in dienst bij Kamphorst. Via een uitzend- of detacheringovereenkomst nemen wij het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico's en aansprakelijkheden van u over. Wij verzorgen de personeelsadministratie en het tijdig uitbetalen van salarissen, loonbelasting en sociale premies. Zo geeft Kamphorst u de zekerheid dat alles volgens de wettelijke en fiscale eisen geregeld wordt. 

Door middel van het overnemen van het juridisch werkgeverschap, biedt Kamphorst u een zeer grote mate van flexibiliteit aan in het aantal aan te bieden arbeidsovereenkomsten. 

Kamphorst Payroll verlaagt daarbij voor u de intensiteit en de complexiteit van het werkgeverschap en heeft daarmee ook een ‘ontzorgende’ rol.

Bekijk onze Youtube video

© Copyright 2020 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.